Tuinblog Leef Buiten

Op deze blog verwennen we u graag met onze kijk op tuinen, trends, tuinaccessoires etc.

September uw tuin op zijn mooist!

 

 

September is de maand van de siergrassen, pluimhortensia’s en vele planten beginnen hun eerste herfstverkleuringen te tonen. Een heerlijke sfeer in de tuin, nagenieten van de late zomer en de warme gloed van de septemberzon.

tuinaannemertuinaanleg Sint-Martens-Latemtuinaannemer Gent

Beleef deze tuin

Dit is een tuinproject dat we 1 jaar geleden gerealiseerd hebben. Buitenleven is een plezier in deze tuin zowel overdag als ‘s avonds. Ontspannen, koken, zonnen,… Het weinige tuinonderhoud dat deze tuin vraagt, geeft u meer tijd om te genieten.  Een tuin is genieten!

Bekijk dit filmpje en wandel door de tuin

Tuinrealisatie Gentbrugge

Tuinontwerp met speelse lijnen. Tuinwanden en tuinkast gemaakt uit steigerhout en 2 terrassen in hout en graniet. Een onderhoudsvriendelijke stadstuin waar men het gazon nooit meer hoeft te maaien. Leve het kunstgras.

tuinaanleg genttuinaanleg gentbrugge

Hout op maat = Heerlijk genieten

Dit is een van onze houten creaties op maat. Deze berging met overdekt terras zijn gemaakt uit padoek, een duurzame soort hardhout met een minimum aan onderhoud.

padoek terrasoverdekt terras

Tuin met speels concept

De schuine lijnen zullen deze tuin vorm geven met oog voor afwerking en detail.

Zowel het houten en stenen terras, het kunstgras en de plantvakken maken deel uit van het speelse concept. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat.aanleg terrasaanleg terras graniet

 

Nog een project van De Telder Tuinen

Een leuke tuinrenovatie met speelse vormgeving achteraan en strakke lijnen in de voortuin. Het rolgazon geeft al direct resultaat en legt het accent op de speelse lijnen van de plantenborders. De borders staan vol met siergrassen en bodembedekkers die weldra zullen ontluiken tussen de boomschors. Spilvormige Quercus ‘Green Pillar’ zijn de verticale elementen in de tuin en breken het zicht met de buren zonder veel plaats in beslag te nemen. In het najaar zullen deze ook leuk verkleuren net als vuurpijlen. Een echt herfst, winter, lente en zomerspel!

tuinaanleg Destelbergen glooiende plantenbordersmooie voortuin tuinaanleg voortuinstrakke voortuin

Make over stadstuin Gent

Dit is een van onze stadstuin projecten die we hebben omgevormd tot een gezellige groene buitenruimte. De tuinmuren kregen een laagje kalei in een zachte tijdloze kleur. Tuinverlichting tegen de wanden en tussen de beplanting zorgen voor extra sfeer en geven ook de mogelijkheid om ‘s avonds te genieten. Onderhoudsvriendelijke beplanting zowel wintergroen als met mooie herfstverkleuring. Kortom een tuin om nog meer te genieten, zonnen, aperitieven met vrienden, barbecuen,…

tuinaanleg stadstuin tuinaanleg gent

Pad in platines

Platines zijn nu ook verkrijgbaar in formaat 20*5*5cm. Hiermee bekom je een leuk klinkereffect maar dan met een subtiele oneffenheid. Leuk om paden of een oprit met aan te leggen. Wij zijn alvast gestart met de aanleg in half-verband!

aanleg pad in platinespad in platines