Tuinblog Leef Buiten

Op deze blog verwennen we u graag met onze kijk op tuinen, trends, tuinaccessoires etc.

Tuinslang die mag gezien worden

Tuinslangen in verschillende trendy kleuren met leuke wandbevestiging. Neem eens een kijkje op de website http://gardenglory.se

design tuinslang

Stadstuin 1 jaar later

We blikken terug op een van onze tuinprojecten uit 2013 en nemen een kijkje naar het resultaat 1 jaar later. De tuin krijgt meer en meer vorm , alles is goed aan het groeien en bloeien. Terras in Belgische blauwsteen en de contouren zijn afgewerkt met leisteen schilfers. Een geslaagde combinatie in kleur en structuur. De grote steeneiken zorgen voor een natuurlijke buffer tegen inkijk en werken de minder mooie zichten weg. Wintergroen, dus het hele jaar door privacy. De beplanting die we gebruikt hebben is voornamelijk schaduwbeplanting gecombineerd met wintergroene heesters.

gezellige stadstuingroene oase in de stadsfeertuinbalustrade aluminium

Vind ik mooi

 

Mooi tuinproject met spiegelende waterpartij.

mooie tuin

Levend schaakbord

Een levend schaakbord waarbij elke pion zijn plantje heeft. Enkel wat water geven en spelen maar.

schaakbord

 

Home en trends 3de editie 2014

De Telder Tuinen staat in het magazine Home en Trends, vastgoed naar uw wens. Je vindt ons terug op pagina 28 en 29, want bij een nieuwe woning hoort ook een mooie tuin. Neem een kijkje op www.homeentrends.be

home en trendsexclusief tuinproject

Solar flora

Het bureau nectar design ontwierp deze zonnepanelen in de vorm van een plant. Estetisch verantwoord binnen het straatbeeld, zorgt voor subtiele verlichting ‘s nachts en fungeert ook als een spot waar je uw gsm of pad kan opladen. Ze staan al in Californië maar ze mogen ze ook in Gent komen plaatsen!

zonnepaneel Schermafbeelding 2014-03-23 om 16.18.33

Tuinproject met zwembad

De Telder Tuinen is momenteel druk in de weer met de aanleg van een nieuw tuinproject met zwembad en overdekt lounge terras. De leibomen en houten wand geven de tuin extra privacy en voor het lounge terras hebben we gebruik gemaakt van grijs kunstgras. Een leuk  en zacht gevoel aan de voeten. Binnenkort zal de ingebouwde bar zijn eerste cocktail kunnen reserveren. Nu nog even wachten op de afwerking.

sfeervolle moderne tuin

Sandworm

Architect, Marco Casagrande, nam in 2012 deel aan Beaufort met zijn project ‘Sandworm’ in De Haan- Wenduine. Een 50 meter lange constructie van geweven wilgentakken. Bij mooi weer is er binnenin een prachtig lichtspel zichtbaar. Hopelijk maakt Marco in de toekomst nog zulke mooie constructies want de ‘Sandworm’ is ondertussen al verdwenen met de zeewind.

marco casagrande Schermafbeelding 2014-02-01 om 17.20.26