Tuinblog Leef Buiten

Op deze blog verwennen we u graag met onze kijk op tuinen, trends, tuinaccessoires etc.

buitensauna

Relaxen en genieten in de tuin kan in deze buitenmodule. Je kan kiezen uit infrarood, sauna, combi of hammam bij dit model. Ook mooi om in te bouwen in poolhouse of rondom aan te kleden met beplanting. Ingebouwde led verlichting en muziek zijn standaard voorzien. Meer info kan je vinden via Thermalux.

buitensauna

Tuinaccessoires voor kinderen

Zandbak in cake vorm en zitblokken (Mr. grasshopper) bekleed met kunstgras. Leuk voor op het terras.

zandbakzitblok Schermafbeelding 2014-10-06 om 12.06.40

 

Tuinhuis

Een tuinhuis in de letterlijke zin van het woord. Een Belgische ontwerp , eenvoudig zonder meer. Kan heel leuk zijn als een plek om gezellig een boek te lezen of dienen als speelhuisje voor de kinderen. Komt zowel in een stadstuin of landschappelijke tuin mooi tot zijn recht door zijn eenvoud. Gegalvaniseerd frame overspannen met waterdicht windscherm.

design tuinhuis Schermafbeelding 2014-10-06 om 10.59.24 Schermafbeelding 2014-10-06 om 10.59.35

Tuinhuis

Een tuinhuis in de letterlijke zin van het woord. Een Belgische ontwerp , eenvoudig zonder meer. Kan heel leuk zijn als een plek om gezellig een boek te lezen of dienen als speelhuisje voor de kinderen. Komt zowel in een stadstuin of landschappelijke tuin mooi tot zijn recht door zijn eenvoud.

Sfeervolle tuin met warme accenten

 

De Telder tuinen ging onlangs een kijkje nemen naar een van zijn tuinprojecten in Oostakker. 2 jaar na de realisatie is de beplanting al mooi gegroeid en komt het concept tot leven. De tuinmeubelen van het merk Fermob sieren nu ook de terrassen. De kleurkeuze van de tuinmeubelen is gebaseerd op de beplanting in de borders, o.a. Imperata ‘Red Baron’, Achillea ‘Walter Funcke’, Photinia ‘Red Robin’ en de herfstverkleuring van de Geranium mac. ‘Spessart’.

sfeervolle tuin IMG_2618

Steigerhout in de tuin

Steigerhout als afwerking voor uw plantenbakken of tuinwand. Een origineel alternatief voor hardhoutsoorten als padoek of afromosia. Steigerhout is een recuperatiemateriaal dat komt van oude bouwstellingen, m.a.w. hout met een verhaal. De nog zichtbare cementresten geven het hout een vergrijsde look en stralen een zekere sfeer uit die zowel past bij een moderne als landelijke stijl.

steigerhout

Tuinslang die mag gezien worden

Tuinslangen in verschillende trendy kleuren met leuke wandbevestiging. Neem eens een kijkje op de website http://gardenglory.se

design tuinslang

Stadstuin 1 jaar later

We blikken terug op een van onze tuinprojecten uit 2013 en nemen een kijkje naar het resultaat 1 jaar later. De tuin krijgt meer en meer vorm , alles is goed aan het groeien en bloeien. Terras in Belgische blauwsteen en de contouren zijn afgewerkt met leisteen schilfers. Een geslaagde combinatie in kleur en structuur. De grote steeneiken zorgen voor een natuurlijke buffer tegen inkijk en werken de minder mooie zichten weg. Wintergroen, dus het hele jaar door privacy. De beplanting die we gebruikt hebben is voornamelijk schaduwbeplanting gecombineerd met wintergroene heesters.

gezellige stadstuingroene oase in de stadsfeertuinbalustrade aluminium