Tuinblog Leef Buiten

Op deze blog verwennen we u graag met onze kijk op tuinen, trends, tuinaccessoires etc.

Make over stadstuin Gent

Dit is een van onze stadstuin projecten die we hebben omgevormd tot een gezellige groene buitenruimte. De tuinmuren kregen een laagje kalei in een zachte tijdloze kleur. Tuinverlichting tegen de wanden en tussen de beplanting zorgen voor extra sfeer en geven ook de mogelijkheid om ‘s avonds te genieten. Onderhoudsvriendelijke beplanting zowel wintergroen als met mooie herfstverkleuring. Kortom een tuin om nog meer te genieten, zonnen, aperitieven met vrienden, barbecuen,…

tuinaanleg stadstuin tuinaanleg gent

Pad in platines

Platines zijn nu ook verkrijgbaar in formaat 20*5*5cm. Hiermee bekom je een leuk klinkereffect maar dan met een subtiele oneffenheid. Leuk om paden of een oprit met aan te leggen. Wij zijn alvast gestart met de aanleg in half-verband!

aanleg pad in platinespad in platines

 

Waterelement krijgt een nieuw kleedje

Wat eerst een droevige waterput was, is nu omgetoverd tot een functioneel ligbed met waterelement. Ons de telder tuinen team creëerde op maat een nieuwe cover in padoek hout rond deze waterput. Meer maatwerk in hout kan je altijd bekijken op onze website bij ‘hout op maat’.

padoek ligblokDSC_0042

Stijlvolle tuinkledij voor vrouwen

Tuinkledij voor vrouwen met leuke prints en stoffen vind je bij het Zweedse merk Garden Girl. Je vindt er stijlvolle en functionele tuinproducten zoals: laarzen, snoeischaren, handschoenen, werkbroeken, kniebeschermers, werkjassen en ander leuk tuingerij.

En dit speciaal voor the ladies!

werkbroek voor vrouwenregenlaarzenkniebeschermers

Handig zo een draadloze terraslamp

Nieuw stijlvol design bij Tradewinds! Zij stellen hun nieuwe terraslamp voor, ‘Claro’. Van Belgische makelij, draadloos en vernieuwend qua ontwerp. Sober en strak, past zowel binnen een modern als klassiek tuinkader.

de telder tuinen draadloze terraslamp

Terras met wilde look and feel

Eens buiten de lijntjes kleuren, kan een leuk resultaat opleveren. Uw terras tot leven wekken met een losse structuur door de tegels onregelmatig te plaatsen. Dit passen we momenteel toe in een van onze tuinprojecten. De Telder Tuinen is alweer druk in de weer.

Indische natuursteen terras in natuursteen plaatsen terras

 

Nice colors

Mooi kleurenpallet met Echinacea purpurea en siergrassen op een achtergrond in cortenstaal. Straalt warmte en sfeer uit.

mooie kleurencombinatie

Tuinproject is klaar

Dit is een van onze totaalprojecten die we net hebben afgewerkt. Warme accenten met hout en cortenstaal zijn mooi in evenwicht met de koelere tinten van de gepolierde beton en Icy Blue siergrind. Achteraan in de tuin is een extra terraszone met ligblok voorzien om te genieten van het uitzicht.

De voortuin leunt mooi aan bij de stijl van de woning, sober met eenvoud. Het was net niet de bedoeling om de deur en garage te accentueren, maar om de beplanting en oprit mooi in elkaar te laten overvloeien.

moderne landschappelijke tuintuinwand padoek  plantenbak cortenstaalgarden viewpadoek terrasvoortuin  brievenbus   oprit siergrind