Tuinblog Leef Buiten

Op deze blog verwennen we u graag met onze kijk op tuinen, trends, tuinaccessoires etc.

Terras met wilde look and feel

Eens buiten de lijntjes kleuren, kan een leuk resultaat opleveren. Uw terras tot leven wekken met een losse structuur door de tegels onregelmatig te plaatsen. Dit passen we momenteel toe in een van onze tuinprojecten. De Telder Tuinen is alweer druk in de weer.

Indische natuursteen terras in natuursteen plaatsen terras

 

Nice colors

Mooi kleurenpallet met Echinacea purpurea en siergrassen op een achtergrond in cortenstaal. Straalt warmte en sfeer uit.

mooie kleurencombinatie

Tuinproject is klaar

Dit is een van onze totaalprojecten die we net hebben afgewerkt. Warme accenten met hout en cortenstaal zijn mooi in evenwicht met de koelere tinten van de gepolierde beton en Icy Blue siergrind. Achteraan in de tuin is een extra terraszone met ligblok voorzien om te genieten van het uitzicht.

De voortuin leunt mooi aan bij de stijl van de woning, sober met eenvoud. Het was net niet de bedoeling om de deur en garage te accentueren, maar om de beplanting en oprit mooi in elkaar te laten overvloeien.

moderne landschappelijke tuintuinwand padoek  plantenbak cortenstaalgarden viewpadoek terrasvoortuin  brievenbus   oprit siergrind

The Jane!

Hydrangea paniculata ‘Jane’, een nieuwe variëteit in de wereld van de hortensia’s. De kleine broer van de ‘Limelight’ en wordt maximum 120cm hoog. Met een bloei van juli tot oktober en zijn mooi kleurenpallet is hij zeker een aanrader voor de tuin. Kan u ook bij ons bestellen indien gewenst: info@deteldertuinen.be.

Hydrangea paniculata 'Jane' Hydrangea paniculata 'Jane'

buitensauna

Relaxen en genieten in de tuin kan in deze buitenmodule. Je kan kiezen uit infrarood, sauna, combi of hammam bij dit model. Ook mooi om in te bouwen in poolhouse of rondom aan te kleden met beplanting. Ingebouwde led verlichting en muziek zijn standaard voorzien. Meer info kan je vinden via Thermalux.

buitensauna

Tuinaccessoires voor kinderen

Zandbak in cake vorm en zitblokken (Mr. grasshopper) bekleed met kunstgras. Leuk voor op het terras.

zandbakzitblok Schermafbeelding 2014-10-06 om 12.06.40

 

Tuinhuis

Een tuinhuis in de letterlijke zin van het woord. Een Belgische ontwerp , eenvoudig zonder meer. Kan heel leuk zijn als een plek om gezellig een boek te lezen of dienen als speelhuisje voor de kinderen. Komt zowel in een stadstuin of landschappelijke tuin mooi tot zijn recht door zijn eenvoud. Gegalvaniseerd frame overspannen met waterdicht windscherm.

design tuinhuis Schermafbeelding 2014-10-06 om 10.59.24 Schermafbeelding 2014-10-06 om 10.59.35

Tuinhuis

Een tuinhuis in de letterlijke zin van het woord. Een Belgische ontwerp , eenvoudig zonder meer. Kan heel leuk zijn als een plek om gezellig een boek te lezen of dienen als speelhuisje voor de kinderen. Komt zowel in een stadstuin of landschappelijke tuin mooi tot zijn recht door zijn eenvoud.