Tuinblog Leef Buiten

Op deze blog verwennen we u graag met onze kijk op tuinen, trends, tuinaccessoires etc.

Tuin met speels concept

De schuine lijnen zullen deze tuin vorm geven met oog voor afwerking en detail.

Zowel het houten en stenen terras, het kunstgras en de plantvakken maken deel uit van het speelse concept. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat.aanleg terrasaanleg terras graniet

 

Nog een project van De Telder Tuinen

Een leuke tuinrenovatie met speelse vormgeving achteraan en strakke lijnen in de voortuin. Het rolgazon geeft al direct resultaat en legt het accent op de speelse lijnen van de plantenborders. De borders staan vol met siergrassen en bodembedekkers die weldra zullen ontluiken tussen de boomschors. Spilvormige Quercus ‘Green Pillar’ zijn de verticale elementen in de tuin en breken het zicht met de buren zonder veel plaats in beslag te nemen. In het najaar zullen deze ook leuk verkleuren net als vuurpijlen. Een echt herfst, winter, lente en zomerspel!

tuinaanleg Destelbergen glooiende plantenbordersmooie voortuin tuinaanleg voortuinstrakke voortuin

Make over stadstuin Gent

Dit is een van onze stadstuin projecten die we hebben omgevormd tot een gezellige groene buitenruimte. De tuinmuren kregen een laagje kalei in een zachte tijdloze kleur. Tuinverlichting tegen de wanden en tussen de beplanting zorgen voor extra sfeer en geven ook de mogelijkheid om ‘s avonds te genieten. Onderhoudsvriendelijke beplanting zowel wintergroen als met mooie herfstverkleuring. Kortom een tuin om nog meer te genieten, zonnen, aperitieven met vrienden, barbecuen,…

tuinaanleg stadstuin tuinaanleg gent

Pad in platines

Platines zijn nu ook verkrijgbaar in formaat 20*5*5cm. Hiermee bekom je een leuk klinkereffect maar dan met een subtiele oneffenheid. Leuk om paden of een oprit met aan te leggen. Wij zijn alvast gestart met de aanleg in half-verband!

aanleg pad in platinespad in platines

 

Waterelement krijgt een nieuw kleedje

Wat eerst een droevige waterput was, is nu omgetoverd tot een functioneel ligbed met waterelement. Ons de telder tuinen team creëerde op maat een nieuwe cover in padoek hout rond deze waterput. Meer maatwerk in hout kan je altijd bekijken op onze website bij ‘hout op maat’.

padoek ligblokDSC_0042

Stijlvolle tuinkledij voor vrouwen

Tuinkledij voor vrouwen met leuke prints en stoffen vind je bij het Zweedse merk Garden Girl. Je vindt er stijlvolle en functionele tuinproducten zoals: laarzen, snoeischaren, handschoenen, werkbroeken, kniebeschermers, werkjassen en ander leuk tuingerij.

En dit speciaal voor the ladies!

werkbroek voor vrouwenregenlaarzenkniebeschermers

Handig zo een draadloze terraslamp

Nieuw stijlvol design bij Tradewinds! Zij stellen hun nieuwe terraslamp voor, ‘Claro’. Van Belgische makelij, draadloos en vernieuwend qua ontwerp. Sober en strak, past zowel binnen een modern als klassiek tuinkader.

de telder tuinen draadloze terraslamp

Terras met wilde look and feel

Eens buiten de lijntjes kleuren, kan een leuk resultaat opleveren. Uw terras tot leven wekken met een losse structuur door de tegels onregelmatig te plaatsen. Dit passen we momenteel toe in een van onze tuinprojecten. De Telder Tuinen is alweer druk in de weer.

Indische natuursteen terras in natuursteen plaatsen terras